Εκλογές τον Ιούνιο θα γίνουν μόνο αν το ΠΑΣΟΚ βγει δυνατό από την κάλπη των ευρωεκλογών. Μόνο εμάς φοβάται ο κ.Τσίπρας»

Βασικά σημεία συνέντευξης στην εκπομπή «Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ (Δ.Οικονόμου – Μ.Αναστασοπούλου):

  • Ο κ.Τσίπρας έκανε ένα γλωσσικό ολίσθημα: δεν ήθελε να επικαλεστεί τον Άρη Βελουχιώτη, αλλά τον Άρη Σπηλιωτόπουλο. Ο δεύτερος είναι που τρέχει να χτίσει «γέφυρες» με το ΣΥΡΙΖΑ, με αυτόν ο κ.Τσίπρας μοιράζεται πολιτισμικές επιλογές και αντιλήψεις. Μάλιστα, δεν τον προβληματίζουν καθόλου οι ακροδεξιές δηλώσεις του κ.Σπηλιωτόπουλου εναντίον του κ.Σακελλαρίδη και του κ.Καμίνη στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. 
  • Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να μετονομαστεί σε ΣΥΡΙΖΑ-καραμανλική «αριστερά». Αυτοί που έχουν μαζευτεί γύρω από τον κ.Τσίπρα, η κα Παπακώστα, ο κ Καμμένος, ο κ.Θύμιος Λυμπερόπουλος και πολλοί άλλοι, δεν έχουν καμία σχέση με προοδευτική συμμαχία. Ο κ.Τσίπρας απευθύνει το περίφημο «κάλεσμά» του, μόνο στον κ.Καραμανλή και στους καραμανλικούς. 
  • Αν οι πολίτες θέλουν διαφορετική, προοδευτική κατεύθυνση, θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Μόνο την ενδυνάμωση του ΠΑΣΟΚ φοβάται ο κ.Τσίπρας, μόνο εμείς είμαστε ο πραγματικός του αντίπαλος. Αν το ΠΑΣΟΚ βγει δυνατό από τις κάλπες της Κυριακής, είναι πολύ πιθανό να οδηγηθούμε και σε εθνικές εκλογές τον Ιούνιο. 

Αναζήτηση...